torsdag 10 juli 2008

Bilder från veckan

Grabbarna samlade på ett Col ovanför Annecy under långturen i onsdags.
Jag på Col de Colombiere. Vi körde uppförstävling på rullskidor dit idag. Jag hamnade på tredje plats efter Ferry och Nilsson. Det var nog mitt bästa uppförslopp hittills. Riktigt skönt.
Helena på skjutvallen. Hon vann skjuttävlingen idag. Stabil som vanligt.

Korna som betar på skjutvallen blev lite för närgångna under skjuttävlingen, så då fick jag rycka ut och visa mina cowboytalanger. Jag är ju trots allt en bonnpôjk.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo David!!!

Härliga bilder från Frankrike, ett vackert landskap som ni väl knappt hinner eller orkar njuta av..
Vilka är grabbarna på bilden?? Jag känner igen många fula nurnor men det finns några som jag INTE känner igen...
Fundering om korna på "skjutvallen". Undrar om era "myggkulor" verkligen kan tränga igenom en kossas tjocka skinn.... Men de blir väl så rädda..
Hälsa Helena att hon är bäst på att skriva på sin hemsida, fast hon verkar tvätta hela tiden... GÖR DU DAVID INGEN NYTTA HEMMA!!!
:)
Kämpa på!!!

Mvh Mats i Hudiksvall

Anonym sa...

Det torde röra sig om (i ingen särskild ordning, och med reservation för att jag inte fattar någonting):

CJB, Ferry, herr Nilsson, David själv, Magnus Jonsson, Fredrik Lindström (ny junior) och, inte minst, mr Brink. Har ni tänkt på vad coolt det vore om mr Brink gifte sig med Marit Björgen, förresten? Och tog hennes efternamn? Jörgen Björgen. Världens bästa artistnamn. Reklamkontrakten skulle regna in.

David Ekholm sa...

Grabbarna på bilden är från vänster: Fredrik Lindström, Magnus Jonsson, Herr Nilsson, Jörgen Björgen, Björn Ferry, Jag själv och CJ Bergman.
Idag tvättade jag, bara så du vet Mats.