onsdag 3 november 2010

Planer för vintern

Under den sista tiden har jag fått många roliga svar på frågor om framtiden och min plan för vintern är nu så gott som spikad.
Så här ser planeringen ut:

Jag kommer fortsätta plugga så mycket det går och jobba mig närmare en examen i idrottsvetenskap.

Under världscupveckan här hemma i Östersund kommer jag att jobba både som expertkommentator för arenaproduktionen och ta hand om VIP-grupper.


Januari kommer innebära många resor ner till Sälen för att jobba för ett eventbolag som heter Hello Sweden. De har varit med som sponsorer för skidskyttet sedan urminnes tider och är ett riktigt skönt gäng.


Under någon veckas tid har jag fört diskussioner med Eurosport, och i dag var alla frågor besvarade. Resultatet blev att jag kommer kommentera skidskytte under några helger i vinter, spännande!


Förutom detta så kommer jag att fortsätta träna inför nästa cykelsäsong. Det kommer bli minst två läger nere på varmare breddgrader för att få den viktiga mängdträningen och många timmar på testcykeln för att försöka pressa upp min effektutveckling på tröskeln mot 400 watt. Det borde inte vara en omöjlig uppgift med utgångspunkt från vad jag presterade i somras!

1 kommentar:

Ekshärsjäntan sa...

Expertkommentator i TV - perfekt för dig! Du har ju varit med i TV förut och "går igenom rutan", som någon påpekade! Tyvärr ( ? ) har jag inte Eurosport, men man kanske får se dig i alla fall...?