tisdag 21 juni 2011

Tomter på loftet

Jag har nog aldrig uppdaterat hemsidan så dåligt som jag har gjort den sista tiden. Jag har helt enkelt haft annat i tankarna. Helena och jag letar efter en tomt att bygga en hydda på och vi har några alternativ. Det känns som det största beslutet hittills i våra liv. Naturligtvis är det kul, men samtidigt handlar det om så stora summor pengar att det ger lite ont i magen.

I morgon drar SM på cykel igång med tempoloppet över 50 kilometer. Sista veckan har jag fått frågan om formen känns bra säkert 67 gånger, och ja, den känns helt ok. Men jag vet inte om känslan är så viktig för hur fort det kommer gå i morgon.
Jag har kört tre tempolopp i Jämtlandsserien uppe i Hammerdal den här våren. Det har bara skilt 20 sekunder mellan det snabbaste och det långsammaste loppet, trotts att det har känts allt från apdåligt till riktigt bra. Detta gör att jag inte blev stressad när det kändes just apdåligt i lördags när jag körde mitt genrep. Efter två dagar med lite träning, mycket vila och en massa fokus på tomter så börjar jag nu bli sugen på 50 kilometer i en obekväm ställning!

Inga kommentarer: