tisdag 10 januari 2012

Några timmar Östersund

Jag är hemma i Östersund i några timmar innan världscupen fortsätter i Tjeckiska Nove Mesto.

Det är skönt att sova i sin egen säng.


För tyska autografjägare är det svenska laget ett hett byte! Jägarna vakar i hotellreceptionerna och anfaller direkt när en svensk mössa anländer.


Snö och vind håller inte publiken hemma.

Östra Tysklands kök består till stor del av kôrv, här i en extra lång version.

4 kommentarer:

LenaE sa...

måste säga att jag tycker att ni är superbra att kommentera skidskyttet! Sen är det lite roligt, tror inte att du tänker på det, men du blir tystare och tystare när det verkligen gäller för svenskarna - det märks att du förstår vad som händer inom dom, pressen, psykologiska spänningen m m. Superkul att lyssna på dig!

David Ekholm sa...

Tack Lena!

Hans Nauclér sa...

Hej David
Hoppas att detta går fram. Måste ge dig/er beröm på det sätt som ni/du sköter kommentarer och inlägg. Förklarar enkelt och initierat, vapen o sikte mm.Proffsigt!! Kan ju utvecklas efterhand. Am betydelse, köldtest, vilka vapentyper som används, "Ryssen" är bra också..
En sak man talar ytterst sällan om klubbar. Helena, Jenny o Bettan åker ju för I 21 IF. Srafettlaget kan ju bestå av just dessa+ Anna Maria.Tänk på alla ungdomar här vad det skule betyda för rekrytering.
Visste du att det var Kjell Nilsson, Pers far, som tog upp det moderna skidskyttet i mitten av 80, innan jag tog över i mitten av 90.Att vi skulle få världsstjärnor fanns inte på kartan.
Vi har SM alla kategorier i Sollefteå i slutet av mars-1 april.
Nått för TV4?? Stafetter brukar bli rafflande ....

Mvh
Hans

David Ekholm sa...

Tack för dina synpunkter Hans!