tisdag 19 januari 2010

Gala & depression

Nu är det officiellt, det blir inget OS för mig. Det var ett väntat beslut, men inte desto mindre deprimerande.
Det känns helt tomt och meningslöst. Jag har haft OS som ett mål i bakhuvudet i fyra år, och det sista året är det OS som har varit moroten vid all träning. Nu finns det ett hål i mitt liv på en och en halv månad som skulle ha varit fyllt med förberedelser och tävlingar. Vad ska jag göra då egentligen?

Jag befinner mig i Antholz i Italien nu och ska försöka samla ihop lite krafter till en helgs tävlande. Efter det kommer jag åka hem till Östersund, och tänker ta en liten time-out.

Jag gläds med Helenas framgångar på Idrottsgalan igår, och jag är stolt som en tupp. Vi såg på sändningen via en hackig live-streaming, och jag jublade när Helena fick sina priser.

12 kommentarer:

Ekshärsjäntan sa...

Usch, vad tråkigt David, jag hade verkligen sett fram emot att se dig i OS! Du får trösta dig med att du har något stort att se fram emot i sommar istället!
//Ekshärsjäntan i Uppsala

Massörn sa...

Kör så det ryker nu i helgen så laddar vi upp för lite annat skytte nästa helg om du har lust och tid.

Anonym sa...

life is unfairest ever and I'm so sorry for you.. You do sound very sad.. Have no idea what to say except for - there is another OS in 4 years.. And if to follow some norvegian example, there could be one more OS after 8 years.. So just don't be that sad, ok? You're making us sad as well..
As for now - this season is not over and you do need to prove they were totally wrong for not taking you - starting already on thursday.. Short-term goals, you know ;) everything this will come to good one way or another, that's how life usually works..
Lycka till på torsdag!
/Agne

Eleonore sa...

Du visade i VM ifjol att du kan lyckas på mästerskap! Du har gjort det förr och kan göra det igen, nästa år kommer ett nytt världsmästerskap och bästa sätt att förvalta denna besvikelse är att visa hela världen att du ÄR en grymt bra skidskytt! Dessutom är du snygg. Hejar och tror på dig! Kramar

Anonym sa...

Vad vore idrott utan motgångar, kända David, vi är många som tror på dig!!

Anonym sa...

Håller med Agne, det är nytt OS om fyra år! Kämpa på, vi är många som unnar dig framgång. :)

David Ekholm sa...

Tack för era uppmuntrande kommentarer! /David

Anonym sa...

Se det positivt. Du får lite mer återhämtning och blir starkare till nästa tävling. Ett avbrott kanske är vad din kropp behöver för att bli ännu bättre. Surt att du inte kom med men du är så jävla bra ändå så till nästa mästerskap är du på topp. Lycka till framöver!
Det är bara resten kvar.
//Dag W

degen sa...

Det är bara att bita ihop och komma igen. Det finns ju veteran-SM i tempo i Ljusdal i sommar :)
Kör hårt i Antholtz!

Anonym sa...

Haller med alla lovord om dig. Se till att gora arets basta tavlingar i Antholz, vi ar manga som haller pa dig. Och se pa Aco, hon ar 36 och i sitt livs form. Pa nasta OS ar du 35, fortsatt att trana hart och se till att du blir oslagbar da!

Anonym sa...

Ge inte upp så lätt, du är duktig! Det är bara att bryta ihop och komma igen, du kommer säkert att bli sugen att fortsätta satsa då du sitter hemma i TV soffan och kollar på OS. Visa alla att du är förtjänt av en OS plats. Kämpa på!!!

Vonkis sa...

Jättetråkigt att du inte får åka, kommer sakna dig i spåret.