lördag 23 januari 2010

Middag

Ja, med bra skytte hade det blivit ett ok lopp. Nu sköt jag tre bom i stå, så något bra skytte blev det inte. Jag saknar totalt självförtroende i ståskyttet. Ligg är hur bra som helst, men stå vill sig bara inte.
Under fredagen fick jag ännu ett migränanfall, och dessutom hortons, så med farten i spåret var jag nöjd.
Snart är det mat och jag får väl trösta mig med en 6-rätters middag i brist på bra resultat.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Man led med dig när du sköt stående. Fortsätt å kämpa, vi är som sagt många som unnar dig framgång! :)

Anonym sa...

Synd med missarna där. Men du är ju i grunden en mycket duktig skytt, något du bl.a. visade på VM förra året. Jag får fortfarande gåshud när jag tittar på SVT Play-klippet på distansen när du skjuter fullt i sista stå och Grenemark skriker "Du är bäst, David! Helt sanslöst!". Jag övertygad om att du kommer nå fina resultat i framtiden. Kämpa på! Vi hejar för fullt här hemma.

/Magnus från Gbg

Anonym sa...

David, du gör det otroligt bra!! Jag är själv drabbad av Hortons sen lång tid tillbaka och vet vad det vill säga. Det är ingen vanlig huvudvärk.
Att du överhuvud kan tävla ser jag som en otrolig styka hos dig. Har du någon gång måst hoppa av från tävling?
Dagen efter ett anfall så är man ju seg både i kropp o knopp så det kan ju inte vara så lätt att dra igång med ett hårt träningspass.
Jag hoppas att det lossnar med ditt stående skytte,du är värd det.

Lycka till i forsättningen

En motionerade farmor

johanna sa...

Tja David :))) Synd formen inte har varit på toppen i år.. Verkar som det låser sig lite, du ser iaf spänd ut på bilderna.. Om det bara är det mentala som behöver falla på plats tycker jag du ska testa en sak.
Leta reda på massor med klipp, bilder osv där det gått bra. Sätt ihop dom till en film med musik i. Sen är det bara att nöta filmen tills du kan den utantill.
Sen när du kommer till sitautioner där du blir spänd, känner att det låser sig - tänk på låten/låtarna och få fram dom bra bilderna i huvudet.
Det man gör är att om man hela tiden matar hjärnan med information om hur man gör när det går bra, gör man tillslut de här sakerna automatiskt.
Det har funkat för mig, nu sätter inte hjärnan stopp lika mycket längre..
Det finns inget mer frusterande än att veta att man kan och ändå funkar det inte.
Men du KOMMER komma tillbaka till toppen, ännu bättre än förut. Få bort spärrarna så har vi en ny bästa svensk på herrsidan..
GO DAVID!!! :DD

David Ekholm sa...

Hej motionerande farmor!

Jag har faktiskt aldrig behövt stå över en tävling pga Hortons. Anfallen kommer ofta under natten eller om jag vilar på eftermiddagen, så innan tävling ser jag alltid till att vara aktiv.

Dessutom är det så att jag har gjort några av mina absolut bästa lopp under, precis före eller precis efter migränanfall. Men migrän är ju något helt annat.

David Ekholm sa...

Till er andra som har skrivit och peppat mig, tack!