måndag 31 mars 2008

SM-GULD

Nu är säsongens sista tävling körd och vilken helg det blev!

Vi Ekshäringar vann stafetten i lördags överlägset. Det var fantastiskt kul. Det var extra kul att tvåla dit Jämtland Biathlon efter de sista dagarnas "trash talk" från Herr Nilsson och Magei. Sebastian gjorde en grymt bra första sträcka och jag är otroligt nöjd med min insats på andra. Att jag skulle ha bästa tid av alla hade jag inte trott bara några dagar tidigare när jag var riktigt förkyld. CJ tog över och fortsatte att dryga ut avståndet bakåt, vilket i mål blev hela fyra minuter. Lima tog silvret och Jämtarna hamnade på en hedrande bronsplats.

Sista tävlingen för säsongen var masstarten igår, söndag. Jag knep silverpengen efter Björn Ferry som vann. Vi hade 2 bom bägge två men jag kunde inte svara när Björn steppade på under de två sista varven. Det var riktigt skönt att avsluta säsongen så bra.

Även masstarten blev en fantastisk dag för Ekshärad med Sebastian på bronplats, och CJ på fjärde. Sebastian har verkligen visat framtassarna under helgen, och att han knep bronset känns som dagens roligaste händelse. Grattis Seb!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej David!

Jag tycker du tagit ett stort steg framåt eller är det tyvärr dina landslags kollegor som tagit både ett och två steg tillbaka? Hur som hellst anser jag att din plats i A-laget är given nu och något annat vore skandal. Du borde verkligen få chansen att starta i alla Wc- tävlingarna 08-09. Häng i stenhårt under sommarträningen så tror jag du kan lyckas ännu bättre..
Mvh Mats i Hudiksvall