fredag 19 mars 2010

Cirkeln är sluten

Den 21 mars 2002 körde jag min första nervösa världscuptävling på Holmenkollens skidstadion.
Den 20 mars 2010 kommer jag att köra min sista världscuptävling på samma arena.
Jag har legat sömnlös många nätter den sista tiden och grubblat över framtiden Det jag har kommit fram till är att det har blivit dags för mig att satsa mot nya mål i livet.

15 kommentarer:

Tomatsallad sa...

OJ!

Det var verkligt tråkigt att höra. Jag är en "tyst" läsare av din blogg sedan en tid tillbaka (några år eller så tror jag det är). Har verkligen haft roligt åt den många gånger (mitt favoritinlägg hittills är när du beskrev Ferrys nya skogsintresse och jämförde honom med en vorstehs aptit). Ok, nu ska jag inte överdramatisera, det är ju inte bloggen du ska sluta med utan "bara" skidskyttet. Tråkigt att höra, tråkigt att den här säsongen varit så tung men lycka till i avslutningen på Kollen och med framtiden!

Hans sa...

Vad händer nu? Cykelsatsning?

Anonym sa...

Tråkigt, men det är klart att du ska göra det du själv känner blir bäst för dig. Hoppas vi får fortsätta att följa dig mot nya mål här på bloggen. Det är roligt att få en inblick i allt jobb som ligger bakom och du skriver så härligt personligt och roligt. Lycka till med jakten idag! /Anna

Anders sa...

Jattetrakigt att hora, men ;ycka ttill med allt i framtiden, du verkar vara en toppenperson och kommer nog lykcas med vad du nu an tar dig for.

Och LYCKA TILL idag, satsa 1000% och njut i fulla drag!

Ekshärsjäntan sa...

Oj, vad häpen jag blir...det här var inte vad jag hade väntat att höra från dig!
Men som sagt, det finns mer i livet än bara skidskytte - lycka till med vad du än tar dig för!

Anonym sa...

Trist att du slutar men hoppas du får en bra och minnesvärd avslutning. Lycka till med dina framtidsplaner, kanske TV? Jag tyckte du var verkligen bra när du var i TV4 Nyhetsmorgon studion under OS. Du "gick genom rutan" som tv folk brukar uttrycka det, på ett mycket karismatiskt sätt och dessutom såg du ut att trivas där. Kommer du fortsätta bloggen?. Vore kul att fortsätta läsa om vart du tar dig vidare. Önskar dig och Helena allt gott i framtiden och tack! Vänligen Liz

Ekshärsjäntan sa...

Ja, varför inte TV? Som ovanstående Liz skrev! Du kunde ju bli expertkommentator tillsammans med Magda - vilket team ni skulle bli!

Anonym sa...

Tråkigt men gör det som känns rätt. Jag har hejat och kommer fortsätta heja på alla svenska skidskyttar! Hoppas du fortsätter blogga!
/Lotta

JB sa...

Lycka till i framtida satsningar och tack för dina insatser i skidskyttespåren! Du verkar vara en sympatisk och trevlig prick!

Viktor sa...

Varför åker du inte sista veckan?

Viktor sa...

Fick mitt svar

"Nä, det blir inget Ryssland för mig. Jag får åka hem och ladda inför SM veckan efter."

Anonym sa...

TACK och lycka till i framtiden, antar att stundande bröllop tar mycket tid.

Vonkis sa...

Tråkigt för oss men väldigt spännande för dig. Lycka till med vad du nu kommer att göra.

Anonym sa...

Lycka till framöver David!

//Öjenäs Support

k sa...

Som någon skrev, tråkigt för oss, men säkert spännande för dig. Lycka till med allt!