söndag 21 februari 2010

Hellner & Olsson

Herrarnas 30 km dubbeljakt i går hade allt, spänning, dramatik, svenskar som körde taktiskt och både guld och brons till Sverige!
Hela det svenska laget körde helt rätt, stort grattis!

I kväll är det dags för masstart, och ännu en nervös väntan på att Helena ska starta. Det är ju första gången som vi inte är tillsammans på ett mästerskap, och nu har jag större förståelse för mina föräldrar som har berättat om nervositeten innan och efter mina lopp.
Förstå mig rätt nu. Det är klart att jag har varit nervös även när jag har varit med på världscup och mästerskap, men då har jag haft min egen prestation att tänka på oxå. Nu har jag bara tänkt på Helenas väl och ve.

4 kommentarer:

Unknown sa...

tänk att det alltid är så att det inte är något ont som inte har något gott med sig - jag menar - nu förstår du hur dina föräldrar känner sig = det goda, det onda är ju såklart att du inte får vara på OS både för egen del och för Helenas del. Hur som helst så är hon bäst och jag hoppas att hon har kommit på det själv också! Tummar hålles så hårt så hårt för att hon ska lyckas ikväll, hon behöver nödvändigtvis inte ta guld men bara hon gör ett bra lopp som hon är nöjd med själv så är allt väl (igen)

Stintan* sa...

Nåja, vi tog guld & brons i jaktstarten (inte silver!), men det var mycket bra det också!!!! Vilken rysare det var att titta *brrrr*
Ikväll hoppas jag att Helena kan åka sitt lopp i eget tempo och med lugnt sinne! Vi vill att hon ska kunna lämna Vancouver bakom sig med en känsla av "nöjdhet" - att hon fått erfarenheter inför nästa OS!
Skulle det gå riktigt bra dessutom på de sista loppen så är det bonus, men inte det viktigaste i nuläget.
Relax, Helena!!!!

David Ekholm sa...

Tryckfelsnisse hade letat sig in i texten, men nu är det ändrat.

Sofia sa...

Gick inte att lämna någon kommentar på Helenas sida, så jag berättar här istället att vi alla håller tummar och tår för henne ikväll! Hon är SÅ värd en framgång och medalj! Världens bästa skidskyttetjej!!
/Sofia i Gävle