onsdag 17 februari 2010

Jag blev förbannad...

... på alpinkommentatorerna Björn Fagerlind och Stig Strand. När Anja kraschade obehagligt i slutskedet av störtloppet ylade dom ut att hon missade medalj! Hon hade ju kunnat dö! Vad är en medalj då?
Det verkade bara vara Pernilla Wiberg i hela SVT-stallet som förstod hur illa det kunde ha gått.

20 kommentarer:

Stintan* sa...

Ja, usch va otäckt det såg ut!!!!!
Men inte bli förbannad! Säkert tänkte Anja likadant....och även kommentatorer är bara människor och gör fel ibland utan att mena illa.

Ekshärsjäntan sa...

Vi har redan sett riktigt otäcka bilder på den stackars rodelåkaren...
Ett dödsfall i OS är på tok ett för mycket!

Anonym sa...

Klart man kan bli förbannad. Men det ju i stridens hetta och panik, chock, kalla det vad du vill gör ju att vi människor inte tänker helt rationellt.

Men det är ju bra att du påtalar det, även om kommentatorerna nog skulle ångra sig svå/betänker sina uttalanden..

Anonym sa...

varför lyssna på svt, eurosport är det som gäller, slipper trötta kommentatorer

Hanna sa...

En fråga från mig som trodde att jag hade lite koll på skidskytte, men insåg att så inte var fallet... Är det masstart eller individuell start i kvällens tävlingar?

David Ekholm sa...

Ikväll är det individuell start och på söndag masstart.

Krib sa...

Kanske läge att ta en tripp till Kanada för lite stöd?

Lena sa...

håller med dig - lyssnade på Lotta Bromé idag på radion och hon satte ord på hela alltet genom att säga "plötsligt så var inte medalj så viktigt längre, huvudsaken var att hon rörde på sig"

Kanske det blev lite chockartat för Strand och compani

Anna sa...

Till Helena: Ha inte för stora krav på dig, det är ditt första OS. Det är en ny dag imorgon och efter regn kommer solsken. Du ska göra detta för din egen skull. Strunta i medaljerna, få erfarenhet och jag tror att du kommer tillbaka starkare än någonsin till nästa OS. Det måste gå sämre ibland för att det sen ska gå bättre igen. Det går upp och ner. Vem vet, imorgon kanske är en riktigt bra dag... Hejar på dig trots att du för tillfället inte lyckats så finns det där någonstans. Kram från en vanlig tvåbarnsmamma som njuter av varje skidskyttetävling som du är med och kör. Kram från mig och mina småkillar.

Stintan* sa...

Hoppas du styrkepratar med Helena!!!!!! Vi älskar henne hur det än går:-)
Säg åt henne att nu blir det inte värre, slappna av och inse att OS inte är som en "vanlig" WC-tävling. Vi VET ju att hon är bäst iaf!!!

Anders sa...

Måste bara säga att jag lider med Helena, vet dock att hon kommer tillbaka. Hoppas bara at hon kan få in tankarna från världscupfinalen, att enbart vilja göra en bra tävling. Hur det än går så är hon alltid en hjältinna.

Lena Sannerholt sa...

Hej David! Du måste hälsa till Helena att hon är så mycket bättre än resultatet visar. Vi håller tummar och tår att det vänder och att hon kan få tillbaka glädjen och harmonin för att kunna prestera det vi vet att hon kan.

Många kramar från Lena och Ola Sannerholt i Örebro

Anonym sa...

Hälsa Helena att vi älskar henne trots motgångarna just nu... hon är bäst och kommer igen! Från en som hon förhöjt vintermörkret för under hela vintern!

Anonym sa...

hey David, fancy going to Vancouver? :) Just say a word, I guess Helena's fans (me included) will set a fund and buy you the nearest plane ticket to Canada, just for you to go and hug Helena and tell her that everything will be fine.
Just think about it ;)
It is the saddest thing ever to see Helena crying..
/Agne

Anonym sa...

Läst på Aftonbladet.se:
"Sätt Ekholm på regeringsplanet till Vancouver, det är viktigt för Sverige!"

I agree!!!

Östersundare sa...

Ja man måste ha distans. Men endå kul för Anja idag:)
Hoppas på Helena, hon är den finaste skidtjejen:)Alltid så ödmjuk.
Men hon har nog en enorm press på sig själv. Å de klart har man tagit sig till OS, då vill man enda fram:) Men ännu finns chanser kvar. Hälsa din Helena Lycka till:)

gummo sa...

David, du måste hälsa Helena att det inte gör någonting att ha sämre dagar på jobbet, att det här inte får betyda allt. Skicka henne hundratusentals virtuella kramar från alla oss som stöttar henne härifrån Sverige.

Anneli sa...

Hälsa Helena att hon är bäst. Oavsett hur det går i OS, så har hon redan förgyllt mina helger hela vintern. Förstår att har man lagt sin själ i någonting så vill man vinna, men det är inte allt, hon ska må bra i själen först.
Underbara Helena sa Kalle en gång, och det tycker jag fortfarande, hoppas den glada tjejen kommer tillbaka.

Linnea sa...

Får väl också skriva till Helena genom dig eftersom hon inte har kommentatfunktion på sin blogg. Hälsa henne att det är mänskligt att misslyckas. När en hel skidskyttevärld väntat sig typ fyra guld är det helt normalt att nerverna darrar lite.

Bara en sån sak att det kallats fiasko att vara tolva och fjortin visar väl vad vi väntar oss av Helena...

Helena är grym, jag tror fortfarande på henne i jakt och stafett, och om det inte går bra så gillar jag henne ändå. Lycka till Helena, för du är bäst ändå! Kram från en skydskytteälskare!

Ekshärsjäntan sa...

"Sätt Ekholm på regeringsplanet till Vancouver, det är viktigt för Sverige!"

Lika mycket som vi gläds med Helenas framgångar, lika mycket lider vi med henne i hennes motgångar.

Och frågan är om det inte är så att "någonting" som alltid finns med henne annars saknas...?