fredag 19 februari 2010

Tack

Tack för alla meddelanden som har rasat in till Helena, både här på min blogg och i mobilen. Jag vet att det betyder mycket för henne.
Än en gång, tack.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hälsa helena att hon inte ska ge upp. det är bara att ta nya tag och strunta i vad media säger.
Hälsa henne att hon ska göra som hon brukar göra i en vanlig tävling.
Lycka till!

Anonym sa...

En jättekram till Helena! Blev så ledsen när jag såg hennes tårar i tv. Hoppas hon känner sig gladare idag. Hörde att Björn Ferrys cancersjuka bror hade sagt till honom att oavsett hur det går i OS glöm inte att du lever din dröm. Bra sagt.

/Jeanette

Anonym sa...

Hälsa till din Helena att h
opn är det bästa föredöme som finns för alla ungdomar, och styrkan att kunna visa sina känslor är stort! Mycket stort!
DU kommer igen gumman, du har framtiden för dej och vi håller alltid tummarna för dej!
Du är ju bara bäst!
Sen är det ju så här att man kanske måste stöta på patrull ibland för att kunna få tillbaka känslan att vilja igen och kunna ge, lite djävlar annamma - och det har du, Helena! VI gillar dig vare sig med eller utan medaljer!
Kramen till dej från oss Fam Andersson Odensala/Österund

Anonym sa...

Och Du David - du är ju bra Du också! Men nu är ju allt fokus på Helena, stötta henne ordentligt - vi gillar ju er båda så Östersundare vi är.

Anonym sa...

Ojoj, livet går vidare vare sig det är OS eller inte!
Nu skickar vi en kommentar till Helena via Din sida David, skicka henne den största kram som finns! Det är mänskligt att svikta under den stora press som ett OS är, och den styrka hon visade trots alla tårar är beundransvärd. Det kommer nya tävlingar, satsa på att vinna världscupen, du kommer igen och det kommer flera OS!
Vi bara älskar Dig, och Er!

Ekshärsjäntan sa...

Jag instämmer med alla andra här och skickar en stor kram till Helena!
Vi svenskar VET ju att hon är bäst - hon har nog bara haft för mycket press på sig efter alla tidigare succéer!

David, ta ett långt pep talk med din guldtjej inför söndagens tävling.

Sverige älskar henne - med eller utan medalj!

Unknown sa...

skickar också en STOR KRAM till Helena - hon är bäst det bara är så!

Anonym sa...

Skicka varma hälsningar till henne och säg åt henne att kämpa vidare. Det var så jobbigt att se när hon grät. Vi är så många som hejar på henne.

Sara sa...

Jag hoppas av hela mitt hjärta att Helena lyckas i masstarten. Framförallt för sin egen skull, så att hon i framtiden kan se tillbaka på detta OS och i alla fall känna sig nöjd med ett individuellt lopp. Framtiden har hon fram för och jag är övertygad om att hon kommer att lyckas i många mästerskap framöver. Hon ÄR en fantastisk idrottskvinna, ett mästerskap ändrar inte på det!

Anonym sa...

Snälla, hälsa Helena att hon fortfarande är bäst i världen. Känner med henne, tror på henne och vi älskar henne oavsett hur det går resten av OS. Hoppas att hon själv ska kunna njuta av att vara där. Stor kram och lycka till!

/Malin i Örebro

Tomas sa...

Hälsa Helena att oavsett hur det går idag så är det hon som varit det stora glädjeämnet för mig vinter. Varje vecka på jobbet har man kunna länkta till helgen med nya tävlingar och ny spänning.

Hälsa att hon är bäst oavsett!

Johanna sa...

Jag önskar att Helena hade fått frågan efter stafetten idag hur hon lyckades hitta tillbaka sitt fantastiska skytte. Hur hon mentalt hittade styrka och sköt så fantastiskt bra - fullt och fort! Och hur det känns att få med sig detta kvitto till världskuppen. Hälsa all lycka till resten av säsongen till Helena! Och tack för allt hon ger oss skidskytteentusiaster som sitter soffan medan hon kämpar!

/Johanna