tisdag 16 februari 2010

Tillbaka på skjutvallen

Jag har dammat av bössan efter att skjutträningen har fått ligga i träda sedan tävlingarna i Italien, det var verkligen kul att skjuta igen!

Ikväll ger sig både tjejer och killar ut i jaktstarten och det ser inte så dåligt ut som vissa verkar tro. Det kommer att bli spännande tävlingar. Jag är redan nervös.

Längdåkarna med Charlotte i spetsen gjorde en härlig insats i går. Ett guld och två grymt bra, men samtidigt grymma fjärdeplatser ger mersmak. Roligt, roligt!

Tänkte att en skidbild kunde passa efter alla cykelbilder. Foto: Kjell Bollnert4 kommentarer:

Emma, Vizzla o Bozza sa...

Vi, jag och mina två schäfrar, mötte dig i skidspåret idag..
Det är tur att man har några dagar ledigt från jobbet för det blir sena kvällar nu under OS :)
Verkligen kul med längdåkarnas kanon tävlingar och ikväll blir det åter att knyta tummarna för Skidskyttarna. Förstår att du saknar gänget och självklart Helena :)
Ha´de gott!

Stintan* sa...

Visst var det fantastiskt roligt att Björn vann guld!!!!!!!!!!!!!:-)

Anonym sa...

Hej David!
Jag ser att det är kommentarer om Hortons. Har inte läst din blogg tidigare, men jag utgår ifrån att du lider av det, eftersom det skrivs om det?
Har själv "bara" migrän (15-20 anfall i månaden, men jag brukar trösta mig med att "jag har ju iallafall inte Hortons...") Lider med dig!
Nåt som funkat oerhört bra för mig, är att inte äta kolhydrater. Det kanske inte passar en elit-idrottare som dig, men om du har nån lugnare träningsperiod där du får en omgång av Hortons, kan det ju vara värt att prova.
För du är ju så diciplinerad, så det är ingen ide med tips om regelbunden sömn, mat etc, nåt som de flesta med huvudvärks-sjukdomar inte tar riktig hänsyn till!
Önskar dig allt gott!

David Ekholm sa...

Tack för tipset om kolhydraterna.